De Theorie


Op deze pagina vindt u alle groepsessies die wij aanbieden vanuit de praktijk. Deze groepssessies gaan door op verschillende locaties, de locatie van de sessie vindt u onder de naam + informatie. Inschrijven voor deze sessies kan zowel telefonisch als via onderstaande inschrijvingsknop.

Groepssessies worden bij aanvang van het traject betaald. 


Geweldloze communicatie

Onze workshop Geweldloze Communicatie is een echte eye-opener voor al wie geïnteresseerd is in relaties en communicatie.
Dit model, dat door Marshall Rosenberg werd ontwikkeld, maakt het mogelijk om vlotte, oprechte en kwalitatieve relaties te ontwikkelen - of dat nu met je partner, je kinderen, je vrienden of je collega's is.


Geweldloze Communicatie wint de laatste jaren dan ook snel aan populariteit en wordt breed toegepast in bedrijven, scholen, conflictbemiddeling, relatietherapie en zoveel meer.


Op deze voormiddag staan we eerst stil bij hoe het komt dat relaties vaak zo moeilijk lopen en wat de voornaamste bron is van spanning en ruzie tussen mensen. Gewapend met dat inzicht bieden we vervolgens een inkijk in hoe het anders kan aan de hand van vier eenvoudige stappen. Tot slot is er ruimte voor vragen en kunnen we eventueel ingaan op concrete moeilijkheden die je ervaart in de omgang met anderen.


Data: 

zondag 24 maart 2024 (09:30u-12:30u).


locatie: Simply Be (Dompels 2,9660 Brakel). 


Kostprijs: 45euro/persoon. Er is koffie, thee, water en versnaperingen in de prijs inbegrepen.

Schaduwwerk 

In deze driedelige workshop reeks gaan

we aan de slag met het concept "schaduwwerk" van Carl Jung.


In deel 1 "foundation" bekijken we wat schaduwwerk is, hoe Jung de schaduw ziet en hoe deze een invloed uitoefent op ons onbewuste.


In deel 2 "communication" gaan we aan de slag met onze hechting en de invloed van de schaduw op onze relaties.


In deel 3 "integration" focussen we ons op leren communiceren binnen relaties en zetten we stappen naar onze meest authentieke zelf.


Elk deel kan afzonderlijk gevolgd worden of je kan kiezen voor een combi ticket waarmee je alle drie de workshops kan volgen.
Na elke workshop krijg je ook een mail met tips, interessante links en boeken.


Data:


Deze sessies worden in het voorjaar van 2024 opnieuw aangeboden.


Kostprijs: 45euro/persoon/deel. 120euro/persoon/reeks van 3.

unsplash