Ons team

Momenteel bestaat ons team uit drie klinisch psychologen. Indien u een afspraak wil maken, kan u kiezen voor een specifieke psycholoog, of een algemene afspraak maken. Een algemene afspraak kan soms sneller gaan omdat u dan een afspraak zal krijgen bij de psycholoog die het snelste een afspraak kan inplannen.  


Gregory Bistoen

Mijn naam is Gregory Bistoen en ik ben klinisch psycholoog en analytisch psychotherapeut. Tussen 2011 en 2017 was ik verbonden aan de Universiteit Gent. Daar deed ik een doctoraatsonderzoek naar psychisch trauma en ik begeleidde er practica psychodiagnostiek en analytische therapie.


Sinds 2008 werk ik zelfstandig in een ambulante praktijk en zie daar mensen met zeer diverse psychische problemen.

Sedert enkele jaren werk ik voor een psychiatrisch ziekenhuis, waar ik ondersteuning bied op verschillende afdelingen: angst- en stemmingsstoornissen (zoals depressie en burn-out); verslaving (alcohol en illegale middelen); en crisis en complexe zorg (psychose, persoonlijkheidsproblemen, trauma).


In mijn werk vertrek ik steeds van een persoonlijke aanpak, doordrongen van het feit dat elke mens een unieke weg aflegt in het leven.

Jana Bovijn

Mijn naam is Jana Bovijn, ik ben afgestudeerd als klinisch psychologe aan de Universiteit Gent en deeltijds werkzaam als zelfstandige psychologe in Overboelare.


U kan bij mij terecht voor uiteenlopende vragen en problemen; ook wanneer u uw probleem nog niet kan definiëren kan u bij mij terecht. Samen kunnen we op zoek gaan naar de oorzaak van uw vraag of probleem en hiermee aan de slag gaan.


Meer concreet werk ik met volwassenen en jongvolwassenen. Ik geef mijn therapie vorm vanuit een psychoanalytisch kader: hierbij staat het vrij spreken centraal.


Voor u betekent dit dat ik niet werk met vastomlijnde sessies en vragen, maar op uw tempo en met uw vraag aan de slag ga. 

Bo Sterckx

Ik ben Bo, klinisch psycholoog, afgestudeerd aan de UGent.

Ik ben werkzaam in een groepspraktijk te Geraardsbergen. Ik bied begeleiding aan jongeren en volwassenen met uiteenlopende vragen en problemen.


Ook wanneer je jouw vraag nog niet kan duiden, kan je bij mij terecht.

Binnen de sessies wordt er samen en op jouw tempo op zoek gegaan naar oplossingen voor jouw moeilijkheden. Het aanbod wordt bijgesteld om het te laten aansluiten op jouw behoeften. Je zal ook steeds de regie van de sessies in handen houden


Vaak is de eerste stap naar begeleiding moeilijk, aarzel daarom zeker niet om contact op te nemen indien je nog vragen hebt. Tijdens een eerste gesprek wordt ook uitgebreid de tijd genomen om jouw vragen en verwachtingen te bespreken.